Hudvård och ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är så mycket mer än bara hudvård. Det är en skön stund för dig själv i en avkopplande och harmonisk miljö. Förutom att du får en grundlig rengöring, portömning och peeling får du även en skön massage med exklusiva och välgörande produkter. Under tiden kan du släppa tankar, oro och stress.

Ansiktsbehandling, 80 min.

Vi börjar med att rengöra ditt ansikte, därefter får du ligga i en ånga som mjukar upp och desinficerar. Du får en portömmning och vi tar bort eventuella milier och plockar ögonbrynen. Därpå följer en skön maskinell peeling och mask anpassad efter just din hudtyp. Behandlingen avslutas med en skön massage över axlar och dekolletage samt ansiktsmassage eller lymfdränage.

En mysig behandling för ungdomar tom 16 år. 25 min.

En mysig behandling med lite ånga, ( ingen portömning ) vårdande mask och massage för en ung person som vill ha lite avkoppling och omvårdnad

Ungdomsbehandling mellan 16-18 år. 55 min.

En vårdande och förebyggande ansiktsbehandling för unga pojkar och flickor, som börjar få sina första finnar.
Först tvättar vi ditt ansikte sedan får du ligga i en varm skön ånga som mjukar upp huden och öppnar porerna,vi gör en portömning och du får en maskinell peeling. Därefter lägger vi på en skön vårdande mask och du får en liten massage. Vi avslutar med att ge dig tips och råd om hur du ska sköta din hud på bästa sätt.

Vårdande ansiktsbehandling 50 min.

Detta är en lite lättare behandling för dig som inte har några direkta problem utan bara vill ha det lite skönt en stund. Vi börjar med en varsam, omsorgsfull rengöring av ansiktet, därefter får du ligga i en varm, skön ånga som mjukar upp huden. Därefter får du en skön maskinell peeling och en ansiktsmask speciellt utvald efter just din hudtyp. Behandlingen avslutas med skön massage över axlar och decolletage samt ansiktsmassage eller lymfdränage.