Manikyr och Shellac

Drömmer du om vackra och välvårdade naglar som håller länge? Med en manikyr och shellac-behandling kan du få precis det. En manikyr är en behandling som syftar till att vårda och försköna dina naglar genom att trimma, fila och forma dem, samt ta bort eventuell överflödig hud och förhårdnader. Shellac är en speciell typ av gel-lack som appliceras på naglarna för att ge dem en långvarig och glansig finish. Tillsammans skapar manikyr och shellac den perfekta kombinationen för att få dina naglar att se fantastiska ut under lång tid.

Vårdande Manikyr, 55 min. Med lack 75 min.

En grundlig manikyr där naglarna filas och formas. Händerna får ligga i ett mjukgörande bad. Nagelbanden skjuts upp och döda hudceller samt orenheter rensas bort. Naglarna poleras och nagelbandsolja masseras in. Avslutningsvis får du en massage över händer och underarmar.

Vill du ha lackning kan du välja ett lack från Mavala som du efter behandlingen får med dig.

Shellac  55 min (görs endast i Gustavsberg)

CND shellac är det välkända märket vi använder.
Shellac är en blandning mellan ett vanligt lack och gellack. Lacket härdas med hjälp av en led-lampa och resultatet blir ett hållbarare lack. Håller ca 2-3 veckor och skadar inte den egna nageln.

Boka behandling på Helheten

Välkommen med att boka din Manikyr- eller Schellacbehandling på Helheten – skönhetssalong i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Vi ser fram emot att ta hand om dig! Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.