Algneedling

Upptäck fördelarna med Algneedling hos Helheten i Hammarby Sjöstad och Gustavsberg

En innovativ ansiktsbehandling som tar microneedling till nästa nivå är Algneedling, även känd som biomicroneedling. Dess unika egenskaper gör den till ett eftertraktat alternativ inom skönhetsvård. Denna revolutionerande teknik skapar cirka 3 miljoner mikrokanaler på bara 5 minuter – och det bästa av allt, helt utan nålar!

På Helheten, med kliniker i både Hammarby Sjöstad och Gustavsberg, erbjuder vi denna fantastiska behandling med de senaste teknikerna för hudvård och skönhet.

Vad är Algneedling?

Det är en banbrytande teknik som liknar traditionell microneedling, där huden penetreras genom mikrokanaler. Det unika med behandlingen är användningen av svampspiklar, som är kiselhaltiga biomikronålar utvunna från sötvattensspongs. Denna metod skapar små kanaler som stimulerar både hudens epidermis och dermis för att främja naturlig regenerering.

Fördelarna med behandlingen:

Smärtfri Skönhetsbehandling: Helt smärtfri, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för dem som vill undvika nålar och smärta. Upptäck skönhetsvärlden utan obehag! Blodfri Resultat: En av de främsta fördelarna med behandlingen är att den är helt blodfri. Du kan njuta av hudföryngring utan att oroa dig för blödning eller lång återhämtningstid. Effektivitet på Rekordtid: Med endast 5 minuters behandling skapas upp till 3 miljoner kanaler, vilket accelererar och förbättrar resultat jämfört med traditionell microneedling.

Varför välja Algneedling hos Helheten?

Naturlig Hudstimulering: Stimulerar hudens naturliga processer för kollagenproduktion och celldelning, vilket resulterar i fastare och mer ungdomlig hud. Säker och Skonsam: Den nålfria tekniken gör den till en säker och skonsam behandling, lämplig för alla hudtyper och hudtoner. Mångsidig Användning: Använd för att behandla olika hudproblem, inklusive fina linjer, rynkor, ärr och ojämn hudton.

Upptäck revolutionen inom skönhetsvård hos Helheten. Njut av en smärtfri och effektiv behandling som ger fantastiska resultat på rekordtid. Ge din hud den kärlek den förtjänar med Algneedling!

Boka behandling på Helheten

Välkommen med att boka din Algneedling behandling på Helheten – skönhetssalong i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Vi ser fram emot att ta hand om dig! Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.