Vaxning

Vaxning för kroppen

Att vaxa sina underben är nog den vanligast form av vax-behandlingar men vi vaxar hela kroppen om du vill.

24-timmars regeln

Bra att veta är att det finns en 24 timmars regel där man rekommenderar att man inte bör utsätta den nyvaxade huden för vatten, klor, tvål, deo, bodylotion eller andra kemiska preparat under dessa timmar.

Om man får problem med inflammerade hårsäckar säljer vi en spritlösning som heter Folisan som är mycket effektiv. Den fungerar också för dom som rakar sig och har samma problem.

För män som vaxar ryggen och får problem, finns en spray från Dr.Murad som är framtagen för akne på ryggen som effektivt tar bort bakterier på huden.

Ben, armar och ryggar

Vi vaxar ben, armar och ryggar med vax som appliceras med roller och avlägsnas med tygremsor. Vaxet är oljelösligt. För bästa resultat bör man vaxa sig var 6-8 vecka året runt då man tröttar ut hårväxten.

Axill

Att vaxa armhålorna är en snabb och effektiv vaxning för både män och kvinnor. Vi använder varm-vax för att skona huden och för bättre resultat.

Boka vaxning på Helheten

Välkommen med att boka din vaxning på Helheten - Din skönhetssalong för vaxning i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn).