Friskvårdsbidrag massage och fotvård

På Helheten strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder en smidig och bekväm upplevelse när de använder sitt friskvårdsbidrag för massage och fotvård. Vi förstår vikten av att investera i din hälsa och välmående, och därför har vi olika betalningsalternativ tillgängliga, inklusive Wellnet, e-passi och direktbokning.

Våra partners gör det enklare för dig

Genom att erbjuda dessa alternativ vill vi göra det enkelt för dig att ta del av våra behandlingar utan att oroa dig för administrativa processer.

Enkel redovisning till arbetsgivaren

När det gäller redovisning gentemot din arbetsgivare vill vi göra det så smidigt som möjligt för dig. Vi kan inkludera ditt namn och personnummer på kvittot, vilket vanligtvis är godtagbart för företag som Benify. På så sätt kan du enkelt redovisa din användning av friskvårdsbidraget utan krångel.

Investera in din hälsa

Ditt friskvårdsbidrag är flexibelt och kan användas för olika typer av behandlingar som vi erbjuder, inklusive kroppsmassage, ansiktsmassage, fotmassage och fotvård. Genom att investera i din hälsa hos Helheten tar du ett steg mot att förbättra ditt välmående utan att belasta din ekonomi.

Erfarna terapeuter tar hand om dig

Våra kunniga terapeuter är redo att skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och önskemål. Oavsett om du behöver lindra spänningar, förbättra cirkulationen eller bara unna dig en stunds avkoppling, så är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Se medarbetare på Helheten här

Boka behandling och utnyttja ditt friskvårdsbidrag

Välkommen att boka en behandling hos oss och utnyttja ditt friskvårdsbidrag till att investera i din hälsa och välmående. Hos Helheten erbjuder vi inte bara massage och fotvård, utan en helhetsupplevelse av välbefinnande. Ge dig själv en stunds välförtjänt avkoppling och förnya din energi hos oss. Se vår prislista här

Vi är din salong för massage och fotvård i Hammarby Sjöstad och Gustavsberg, och vi ser fram emot att få ta hand om dig.