Lash Lift och Brow Lift by Permalift

Få en Strålande Blick med Lash Lift och Brow Lift hos hos Helheten

Dags att ge dina ögon en välbehövlig makeover? Skönhetssalong Helheten erbjuder professionella behandlingar för Permanent Frans- och Brynuppböjning som garanterar en piggare och mer ungdomlig look.

Med vår Lash Lift-teknik skapas en naturlig böjning på dina fransar som får dem att se längre och fylligare ut. Det öppnar upp ögat och ger en omedelbar förbättring av din utstrålning. För att förhöja resultatet rekommenderar vi även en färgning av fransarna för att framhäva dina ögon ännu mer.

Innan din Lash Lift och Brow Lift behandling

Innan din Lash Lift-behandling är det viktigt att komma osminkad och med rena fransar och bryn. Vi vill se till att du får det bästa resultatet, så undvik att använda produkter som kan lämna rester eller fett på fransarna. För att säkerställa att effekten varar länge är det också bra att undvika att blöta fransarna de första 24 timmarna efter behandlingen.

Ta hand om dina fransar på rätt sätt efter behandlingen

Efter din Lash Lift-behandling är det viktigt att ta hand om dina fransar på rätt sätt för att maximera resultatet. Daglig kamning med vår rekommenderade keratinmascara hjälper till att behålla böjningen och främja fransarnas hälsa. Undvik att använda vanlig mascara eller rengöringsprodukter under de första 24-48 timmarna efter behandlingen, då dessa kan påverka effekten negativt.

Vi ger dig den bästa behandlingen och resultatet

Vår erfarna personal på Permalift är här för att ge dig den bästa behandlingen och resultatet. Vi utför inte behandlingar på ögon som är drabbade av sjukdomar som vaglar och liknande, för att säkerställa din komfort och säkerhet under hela processen.

Vi förstår att olika faktorer kan påverka resultatet av din Lash Lift-behandling, såsom hormonbalans, ålder och livsstil. Därför anpassar vi våra behandlingar efter dina individuella behov för att säkerställa det bästa möjliga resultatet varje gång.

Kontakta oss på Helheten idag för att boka din Lash Lift- och Brow Lift-behandling och upplev skillnaden i din blick redan idag!

Boka behandling på Helheten

Välkommen med att boka din Lash Lift och Brow Lift by Permalift behandling på Helheten – skönhetssalong i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Vi ser fram emot att ta hand om dig! Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.