Massage

Massage behandling på Helheten är väldigt omtyckt och våra massageterapeuter tar hand om dig som du önskar. Vi som utför behandlingarna har alla olika handlag vilket innebär att du kan hitta den massör som passar dina behov. Rogivande spakänsla med mysig belysning i behandlingsrummet.

Helhetens massagebehandlingar:

Klassisk Massage, 20 min eller 45 min.

Den mest kända massageformen i Sverige som är välkänd världen över för att lösa upp lättare spänningar och öka blodcirkulationen. Behandlingen är avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ. 20 min behandlingen är en ryggmassage medan 45 min behandlingen är en helkroppsmassage.

NBE Rygg Massage 35 min.

NBE massage är en radiovågs behandling som är djupgående för att mjukgöra och lösa upp spända muskler. Massagen i sig ökar blod- och lymfcirkulationen,  stärker immunförsvaret och ökar välbefinnande.

Helhetens Hot Stone Massage 45 min.

I denna massage blandar vi varma lavastenar från Mexiko och olja masseras du i största välbehag till en avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp spänningar och blodcirkulationen ökar. Behandlingen är en total antistress upplevelse och underbart skön!

SPA Massage med Enzym peeling, 45 min eller 60 min

Kroppsmassage med Enzym peeling. En massage som ökar cirkulationen samtidigt som huden blir silkeslen med hjälp av en enzym peeling och en skrubbvante. Avslutas med ett mjukgörande och fuktgivande sheasmör.

Helhetens Ansikts och Skalp Massage

Ansiktsmassage mini 20 min

Rengöring, massage i ansiktet, axlar och dekolletage

Ansiktsmassage mellan 40 min

Rengöring,  massage i ansiktet, axlar och dekolletage

Ansiktsmassage de lux 50 min

Rengöring,  massage i ansiktet, axlar och dekolletage

Manuell Lymfdränage – Ansikte (Dr. Vodder) 40 min

Massage med friskvårdsbidrag

På Helheten erbjuder vi massage som en del av vårt utbud av friskvårdstjänster. Att använda ditt friskvårdsbidrag för massage på Helheten ger dig möjligheten att ta hand om din fysiska och mentala hälsa. Massage är inte bara avslappnande utan kan också bidra till att lindra muskelspänningar, förbättra cirkulationen och minska stress.

Friskvårdsbidraget kan användas för både massage och fotvård

Att använda friskvårdsbidraget för massage är ett utmärkt sätt att investera i din hälsa samtidigt som du njuter av en avkopplande och välgörande upplevelse. På Helheten strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa massagebehandlingar som kan anpassas efter dina individuella behov och önskemål.

Boka behandling på Helheten

Välkommen med att boka din massage- eller fotvårdsbehandling på Helheten – Din massage- och fotvårdssalong för i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn).