Massage

Massage behandling på Helheten är väldigt omtyckt och våra massageterapeuter tar hand om dig som du önskar. Vi som utför behandlingarna har alla olika handlag vilket innebär att du kan hitta den massör som passar dina behov. Rogivande spakänsla med mysig belysning i behandlingsrummet.

Helhetens behandlingar:

Klassisk Massage

Löser upp lättare spänningar och ökar blodcirkulationen. Behandlingen är avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ. Finns både som rygg- och helkroppsbehandling.

Läs mer här klassisk massage

NBE Ryggmassage

En radiovågsbehandling som är djupgående för att mjukgöra och lösa upp spända muskler. Behandlingen i sig ökar blod- och lymfcirkulationen,  stärker immunförsvaret och ökar välbefinnande.

Läs mer om NBE Ryggmassage

Hot Stone Massage

Här blandar vi varma lavastenar från Mexiko och med olja masseras du i största välbehag till en avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp spänningar och blodcirkulationen ökar.

Läs mer om Hot Stone Massage

SPA Massage med Enzym peeling

Denna behandling ökar cirkulationen samtidigt som huden blir silkeslen med hjälp av en enzym peeling och en skrubbvante. Avslutas med ett mjukgörande och fuktgivande sheasmör.

Helhetens Ansikts- och Skalpmassage

Använd ditt friskvårdsbidrag

Att använda ditt friskvårdsbidrag för massage och fotvård på Helheten ger dig möjligheten att ta hand om din fysiska och mentala hälsa. Våra behandlingar är inte bara avslappnande utan kan också bidra till att lindra muskelspänningar, förbättra cirkulationen och minska stress.

Att använda friskvårdsbidraget är ett utmärkt sätt att investera i din hälsa samtidigt som du njuter av en avkopplande och välgörande upplevelse. På Helheten strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa behandlingar som kan anpassas efter dina individuella behov och önskemål.

Boka behandling på Helheten

Välkommen med att boka din behandling på Helheten i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn).