Hot Stone Massage

Här blandar vi varma lavastenar från Mexiko och med olja masseras du i största välbehag till en avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp spänningar och blodcirkulationen ökar. Behandlingen är en total antistress upplevelse och underbart skön!

Skickliga massageterapeuter tar hand om dig

Våra massageterapeuter på Helheten är skickliga och erfarna inom sin bransch och strävar alltid efter att skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och önskemål.

Du är unik och förtjänar rätt massör för ditt behov

Vi förstår att varje person är unik och att olika handlag kan passa olika människor, vilket är varför vi erbjuder ett brett utbud av massörer för att du ska kunna hitta den som bäst tilltalar dig.

Rogivande SPA-känsla under behandlingen

När du bokar en Hot Stone massagebehandling hos oss kan du förvänta dig en rogivande spakänsla i våra behandlingsrum, där den behagliga belysningen och lugna atmosfären bidrar till din totala avslappning och välbefinnande.

Friskvårdsbidraget kan användas på Hot Stone massage

Det bästa av allt är att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för massage hos oss på Helheten. Med regelbundna massagebehandlingar kan du lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen och minska stressnivåerna i din vardag.

Boka Hot Stone massage på Helheten

Så varför vänta? Boka din Hot Stone massagebehandling på Helheten idag och ta det första steget mot bättre hälsa och välbefinnande. Vi välkomnar dig att uppleva våra högkvalitativa behandlingar i en avslappnande miljö i Hammarby Sjöstad och Gustavsberg.