Fransar och Bryn

Att färga fransar och bryn ger en fin inramning till ditt ansikte. Färgning gör vi idag både på män och kvinnor i alla åldrar. När det gäller män är det vanligaste att vi plockar mellan brynen. Blonda män kan sommartid bli lite guldiga i fransar och bryn. De vill då färga dessa i en ljusbrun nyans som ser helt naturlig ut.

Kvinnor vill ha så mörka fransar som möjligt och då används blå-svart färg. Att färga och forma brynen tycker vi är viktigt för att framhäva ögonens betydelse för ansiktets helhet. Det finns dessutom olika bruna nyanser att välja mellan, allt från ljusbrun till mörkbrun. Färgen sitter i ca. 4-6 veckor, det varierar från person till person beroende på vad fransarna utsätts för. Vi tappar ju fransar dagligen, och de utsätts även för t.ex. sol och vatten.

Lashlift by Permalift

Med Permanent frans-upp böjning öppnas ögat upp och man får en piggare blick och fransarna ser betydligt längre ut.

Dina ögonfransar får en naturlig och fin upp böjning. Vi rekommenderar även att du färgar dina fransar i samband med din Lashlift.

Att tänka på innan Lashliftbehandlingen

  • Kom osminkad och utan något fett på fransar och bryn
  • Kan vara bra att duscha innan eftersom du inte får utsätta fransarna för vatten efteråt.
  • Vi utför inte behandling på sjuka ögon, så som vaglar mm.

Att tänka på efter Lashliftbehandlingen

  • Kamma dina fransar varje dag, använd keratin mascaran.
  • Undvik all form av mascara och/eller rengöringsprodukter  24-48 timmar efter. Olja och värme förstör effekten av behandlingen

Vad kan påverka resultatet

Om fransarna blir blöta under de första 24 timmarna, fransarnas livcykel, hängande ögonlock. Hormonbalansen, mens, amning, graviditet och  klimakteriet. Ålder, stress, och sjukdomar. Att man inte kammar fransarna och inte använder keratin mascaran

Boka behandling på Helheten

Välkommen med att boka din behandling på Helheten – skönhetssalong för fransar och bryn i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Vi ser fram emot att ta hand om dig! Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.