Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling på Helheten är så mycket mer än bara hudvård. Det är en skön stund för dig då du kan släppa tankar, oro och stress.

Ansiktsbehandling, Klassisk 85 min.

Detta är en behandling för dig som vill ha en grundlig rengöring samt en lång skön massage. Varsam och omsorgsfull rengöring därefter varm skön ånga som mjukar upp huden,  följt av grundlig portömning, borttagning av milier, plockning av bryn, maskinell peeling och mask speciellt utvald efter just din hudtyp. Behandlingen avslutas med massage över axlar och decolletage samt ansiktsmassage eller lymfdränage.

Vårdande ansiktsbehandling 50 min.

Detta är en lättare behandling för dig som inte har några direkta problem utan bara vill ha det lite skönt en stund. Varsam och omsorgsfull rengöring därefter varm skön ånga som mjukar upp huden,  följt av maskinell peeling och en ansiktsmask speciellt utvald efter just din hudtyp. Behandlingen avslutas med massage över axlar och decolletage samt ansiktsmassage eller lymfdränage

Djuprengörande ansiktsbehandling 50 min

Detta är en behandling för dig som vill ha en djuprengörande behandling. Omsorgsfull rengöring, varm skön ånga som mjukar upp huden, grundlig portömning, maskinell peeling och en porsammandragande ansiktsmask.

Fuktgivande ansiktsbehandling 50 min

Detta är en lättare behandling för dig som har en känslig hud och vill ha en fukt boost samt en skön stund. Varsam och omsorgsfull rengöring, lättare ånga, enzympeeling, Peel off mask samt massage över axlar och decolletage.

En mysig behandling för ungdomar tom 16 år. 25 min.

En mysig behandling med ånga, (ingen portömning ) vårdande mask och massage för en ung person som vill ha avkoppling och omvårdnad.

Ungdomsbehandling tom 16 år. 55 min.

En ansiktsbehandling för unga pojkar och flickor.
Rengöring, ånga som mjukar upp huden, portömning, maskinell peeling, mask och massage. Vi avslutar med att ge dig tips och råd om hur du ska sköta din hud på bästa sätt.

Boka behandling på Helheten

Välkommen med att boka någon av våra ansiktsbehandlingar på Helheten – din hudvårdssalong för ansiktsbehandling i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Vi ser fram emot att ta hand om dig! Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.