Brasiliansk bikinivaxning

Intimvaxning för kvinnor i alla åldrar

Brasiliansk bikinivaxning har blivit allt mer populärt bland kvinnor i alla åldrar. Många som tidigare har förlitat sig på att raka sig dagligen har upptäckt fördelarna med att välja vaxning istället.

Största fördelen med intimvaxning

Den största fördelen är att håret inte växer ut lika snabbt som vid rakning, vilket innebär att du kan njuta av en längre period av len och hårfri hud. Dessutom minskar risken för klåda och irriterade hårsäckar som ofta uppstår när håret växer ut efter rakning.

Vid Helheten använder vi endast varmvax av högsta kvalitet för våra brasilianska bikinivaxningar. Detta varmvax är skonsamt mot huden samtidigt som det effektivt lyfter ut hela hårfollikeln utan att bryta av hårstrået. En av fördelarna med denna metod är att hårväxten successivt tunnas ut över tid eftersom kvaliteten på de nya håren förändras. Detta kräver dock regelbundna behandlingar för att uppnå det bästa resultatet.

På Helheten har vi utfört brasiliansk bikinivaxning sedan denna metod först introducerades i Sverige

Många oroar sig för smärtan vid brasiliansk bikinivaxning, men det behöver inte vara så illa som man kan tro. Hos Helheten har vi utfört brasiliansk bikinivaxning sedan denna metod först introducerades i Sverige. Våra terapeuter är erfarna och professionella, vilket gör att du kan känna dig trygg och avslappnad under hela behandlingen.

Förberedelse för din vaxningsbehandling

Innan du genomgår en brasiliansk bikinivaxning är det viktigt att förbereda huden för att få bästa möjliga resultat och minska risken för obehag. Här är några tips för förberedelse:

  1. Låt håret växa ut: För att vaxet ska kunna greppa hårstråna ordentligt bör du låta håret växa ut till minst 0,5 cm innan din behandling.
  2. Exfoliera huden: En eller två dagar före vaxningen är det bra att exfoliera området för att avlägsna döda hudceller. Detta hjälper till att minska risken för inåtväxande hår och ger ett jämnare resultat.
  3. Undvik solning: Undvik att sola eller använda solskyddskräm på området som ska vaxas minst 24 timmar före behandlingen för att undvika irritation.

Eftervård för att bevara resultatet

Efter din brasilianska bikinivaxning är det viktigt att ta hand om huden för att minimera obehag och maximera resultaten. Här är några tips för eftervård:

  1. Undvik varma duschar och bad: Undvik varma duschar, bad, bastu och träning direkt efter vaxningen för att minimera risken för irritation och inåtväxande hår.
  2. Applicera lugnande kräm: Applicera en lugnande kräm eller lotion på det vaxade området för att lugna huden och minska eventuell rodnad eller irritation.
  3. Exfoliera regelbundet: För att förebygga inåtväxande hår och hålla huden jämn och mjuk är det viktigt att exfoliera regelbundet, men undvik att göra det samma dag som vaxningen.
  4. Undvik solning: Undvik att sola eller använda solskyddskräm på det vaxade området under de första 24 timmarna efter behandlingen för att undvika irritation.

Genom att följa dessa för- och eftervårdsråd kan du njuta av ett längre hårfritt resultat och en mer behaglig vaxningsupplevelse. Kom ihåg att konsultera din terapeut för personliga råd och rekommendationer som passar dig och din hudtyp bäst.

Prislista Brasiliansk Bikinivaxning

Brasiliansk bikini vaxning. 635 kr

Brasiliansk bikini och  1/2 ben. 835 kr

Brasiliansk bikini och 1/1 ben. 935 kr

Vaxning av armhåla (axiller). 255 kr

 

Om Helheten. Medarbetare som jobbar med hudvård, massage och skönhet.

Boka Brasiliansk Bikinivaxning på Helheten

Varmt välkommen att boka din brasilianska bikinivaxning på Helheten – din skönhetssalong för vaxning i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Ge dig själv förmånen av len och hårfri hud genom att välja vår professionella vaxningstjänst. Vi ser fram emot att ta hand om dig och göra din vaxningsupplevelse så bekväm och effektiv som möjligt. Fullständig prislista hittar du här