Resultatinriktad hudvård

Dr. Murad's AHA-behandling 35 min eller 50 min

Denna mycket effektiva behandling förbättrar hudens struktur, färg och utseende med hjälp av en unik blandning av antioxidanter, antiinflammatoriska ämnen och fuktighetsgivande ingredienser. Behandlingen är mycket rengörande, peelande och fuktighetsgivande. Glykolsyran ger maximal exfoliering så att friskare hud framträder. Behandlingen reducerar fina linjer, vidgade porer, ärr, ojämnheter och missfärgningar i huden med synbara resultat redan efter första behandlingen.

Denna behandling kan även kompletteras med en lättare portömning. 

Dr. Murad's C-Vitamin-behandling 35 min eller 50 min

Denna behandling består av ren C-vitamin som genom infusion går direkt in i huden. Den verkar lindrande på stressad hud och reducerar fina linjer och skador som orsakas av solen. Den återställer också hudens elasticitet, fasthet och fuktighet och eliminerar hyperpigmentering. Behandlingen är lätt exfolierande och ger huden ett kraftfullt antioxidantskydd som förebygger framtida skador, motverkar för tidigt åldrande och ger huden klarhet och lyster. 

Denna behandling kan även kompletteras med en lättare portömning. 

Dr. Murad's  IP5  35 min eller 50 min

Det här är en exklusiv behandling som förlänger hudens ungdomliga utseende. Ämnet Immuno Skin Complex TM tar sig djupt ner i huden för att hjälpa hudens immunsystem att skydda cellerna och bekämpa angripare. Behandlingen aktiverar hudens motstånd mot åldrande och förbättrar fasthet och elasticitet samt stärker cellulär aktivitet och immunförsvar.  I behandlingen ingår även en Eye Lift, som ger omedelbar avslappning av fina linjer och rynkor kring det känsliga ögonområdet.  

Denna behandling kan även kompletteras med en lättare portömning eller massage / lymfdränage. 

Dr. Murad's Retinol Dual Phase Power Peel 35 min eller 50 min

Intensiv 2-fas behandling som behandlar huden med en unik kombination av niacinamid och Murad's PATENTERANDE Retinol Tri Active teknologi. Tillsammans med en högpotent exfolierande AHA/BHA-syra formula som ökar penetrationen av den aktiva ingredienserna i huden. Behandlingen skapar synbara resultat på linjer och rynkor som en fastare hud, jämnare hudstruktur och hudton. En riktig anti-age behandling!

Denna behandling kan även kompletteras med en lättare portömning eller massage / lymfdränage. 

Dr Murad's Lifting 40 min

Intensiv Firming mask med en omedelbar lyftande effekt som hjälper till att stärka huden synligt medan den jämnar ut linjer och rynkor.

Dr Murad's Intensive Wrinkle Reducer 50 min

Högpotent formula som jobbar på djupa linjer och rynkor. Jobbar utjämnande och förbättrar hudstruktur och hudton effektivt. En exfolierande formula med olika AHA- & BHA-syror samt återfuktande och lugnande ämnen som ger en effektiv behandling med mindre irritation.

Intensiv Firming mask med en omedelbar lyftande effekt som hjälper till att stärka huden synligt medan den jämnar ut linjer och rynkor.