Resultatinriktad hudvård

Dr. Murad's AHA-behandling 45 min.

Denna mycket effektiva behandling förbättrar hudens struktur, färg och utseende med hjälp av en unik blandning av antioxidanter, antiinflammatoriska ämnen och fuktighetsgivande ingredienser. Behandlingen är mycket rengörande, peelande och fuktighetsgivande. Glykolsyran ger maximal exfoliering så att friskare hud framträder. Behandlingen reducerar fina linjer, vidgade porer, ärr, ojämnheter och missfärgningar i huden med synbara resultat redan efter första behandlingen.

 

Dr. Murad's C-VITAMIN-behandling 45 min.

Denna behandling består av ren C-vitamin som genom infusion går direkt in i huden. Den verkar lindrande på stressad hud och reducerar fina linjer och skador som orsakas av solen. Den återställer också hudens elasticitet, fasthet och fuktighet och eliminerar hyperpigmentering. Behandlingen är lätt exfolierade och ger huden ett kraftfullt antioxidantskydd som förebygger framtida skador, motverkar för tidigt åldrande och ger huden klarhet och lyster.

 

Dr. Murad's Redness Therapy 55 min.

Denna behandling rekommenderas till dig med Rosacea eller Rosacealiknade symptom som inflammerad och känslig hud. Den innehåller bla. gojibär som lugnar inflammerad hud. Behandlingen är mycket sval och skön vilket snabbt lindrar hetta och sveda, minskar rodnad och irritation och stärker hudens motståndskraft.

 

Dr. Murad's Acne behandling 45 min.

Denna behandling löser varsamt upp orenheter och rengör dina porer på djupet. Den lindrar också rodnad och inflammation samt förebygger och reducerar nya acneutbrott. Behandlingen förbättrar hudens klarhet och ger en frisk och livfull lyster till din hy.

 

Dr. Murad's professionell – ett ”vaccin” mot åldrande 55 min.

Det här är en exklusiv behandling som förlänger hudens ungdomliga utseende. Ämnet Immuno Skin Complex TM tar sig djupt ner i huden för att hjälpa hudens immunsystem att skydda cellerna och bekämpa angripare. Behandlingen aktiverar hudens motstånd mot åldrande och förbättrar fasthet och elasticitet samt stärker cellulär aktivitet och immunförsvar.  I behandlingen ingår även en Eye Lift, som ger omedelbar avslappning av fina linjer och rynkor kring det känsliga ögonområdet.

  

Dr. Murad's Intensive Wrinkle Reducer 55 min.

Vill du reducera hudens linjer och rynkor och samtidigt öka hudens fasthet och få långverkande återfuktning? Då är den här mycket effektiva behandlingen för dig!steg 1 är Durian Cell Reform TM är en patenterad blandning av durian och glykolsyra samt 5 andra verksamma ingredienser som exfolierar varsamt och hjälper till att förlänga din huds ungdomliga utseende genom att reducera synbara tecken på åldrande, både på ytan och på cellulär nivå. Durian Cell Reform innehåller även antioxidanter, återfuktande och antiinflammatoriska ingredienser och avancerad C-vitaminteknologi som förbättrar kollagenproduktionen. Steg 2 är Resurgence renewal  lifting mask  den unika, aktiva högteknologiska masken är collagen uppbyggande och ger uppstramning, fasthet och lyster Denna behandling rekommenderas till kvinnor med mogen hy som upplever sin hud som torr och glanslös med minskad elasticitet orsakad av hormonella förändringar.

 

Dr. Murad's Resurgence Renewal lifting behandling 45 min.

Det här är en för huden mycket lugnande behandling som ger fukt i flera hudlager och reducerar fina linjer. Den unika, aktiva högteknologiska masken är collagen uppbyggande och ger uppstramning, fasthet och lyster. Denna behandling rekommenderas till kvinnor med mogen hy som upplever sin hud som torr och glanslös med minskad elasticitet orsakad av hormonella förändringar.

 

Dr. Murad's Hydrolyte Moisture Infusion 40 min.

Den ultimata fuktbehandlingen som tar bort torrhetsrynkor och fördubblar fuktigheten i din hy i upp till 8 tim. Lipider och den unika Osmolyteteknologin bygger upp och låser in fukt i huden.

Den här behandlingen passar även den mest superkänsliga huden och du får med dig en liten sprayflaska med fuktspray för att fortsätta behandlingen hemma.

 

Biodrogas AHA-behandling 20 min.

För dig som har tidsbrist men vill ge huden något mer.

Detta är en AHA-pensling som endast tar 20 min och passar alla hudtyper. 

 AHA är peelande, fuktighetsgivande, uppstramande och lysterhöjande.