Fotvård/Pedikyr

Ge dina fötter exklusiv vård med vår fotvård/pedikyr

Unna dig själv en välförtjänt behandling för dina fötter med vår exklusiva fotvård/pedikyr. Behandlingen varar i 55 minuter eller 75 minuter inklusive lackning. Njut av en avkopplande stund där vi tar hand om dina fötter med omsorg och expertis.

När du besöker Helheten för fotvård/pedikyr kan du förvänta dig en skräddarsydd och avkopplande upplevelse. Vårt dedikerade team av erfarna terapeuter kommer att vårda dina fötter med precision och omsorg. Vi använder moderna tekniker och högkvalitativa produkter för att säkerställa att varje behandling håller högsta standard.

Ge dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar och låt Helheten vara din partner för fotvård/pedikyr. Utforska känslan av välmående och njut av vackra och välskötta fötter hos oss. Välkommen till en värld av avkoppling och skönhet för dina fötter på Helheten!

Vi behandlar bla dessa besvär; liktorn, förhårdnader, nageltrång, fotsvamp, nagelsvamp, torra fötter, hälsprickor.

Upplev lyxig fotvård hos oss – Allt inkluderat i behandlingen:

  1. För det första, njut av ett varmt och skönt fotbad: Mjuka upp dina fötter och förbered dem för den kommande vården.
  2. Därefter avlägsnar vi effektivt förhårdnader och liktorner: Med skicklig användning av skalpell blir dina fötter lena och smidiga.
  3. Efter det rensar vi noggrant nagelbanden från döda hudceller och orenheter: Detta ger en fräsch och välvårdad look till dina naglar.
  4. Professionell nagelklippning och polering: Vi tar hand om dina naglar med precision, klipper och polerar dem för ett snyggt resultat.
  5. Fotfilning och avslutande skön fotmassage: Fötterna får en extra boost av mjukhet genom filning, följt av en avslappnande fotmassage för total avkoppling.

Specialbehandlingar efter behandlingen:

  • Välj din favoritlack från Mavala: Ge dina naglar en färgstark touch och ta med dig lacket hem för att förlänga känslan av välmående.
  • Vid behov kan du köpa hem produkten Vårtfri och behandla effektivt: Du kan fortsätta vården hemma för att säkerställa dina fötters välbefinnande.

Ge dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar. Boka vår exklusiva fotvård/pedikyrbehandling idag och utforska lyxen av välmående fötter hos oss!

Boka fotvård/pedikyr på Helheten

Välkommen med att boka din fotvård/pedikyr behandling på Helheten – Din fotvårdssalong i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn).