NBE Ryggmassage

NBE Ryggmassage är en radiovågs behandling som är djupgående för att mjukgöra och lösa upp spända muskler. Massagen i sig ökar blod- och lymfcirkulationen,  stärker immunförsvaret och ökar välbefinnande. Med apparaturen är det möjligt att åstadkomma en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad att arbeta med. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen.

Skickliga massageterapeuter tar hand om dig

Våra massageterapeuter på Helheten är skickliga och erfarna inom sin bransch och strävar alltid efter att skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och önskemål.

Du är unik och förtjänar rätt massör för ditt behov

Vi förstår att varje person är unik och att olika handlag kan passa olika människor, vilket är varför vi erbjuder ett brett utbud av massörer för att du ska kunna hitta den som bäst tilltalar dig.

Rogivande SPA-känsla under din behandling

När du bokar denna behandling hos oss kan du förvänta dig en rogivande spakänsla i våra behandlingsrum, där den behagliga belysningen och lugna atmosfären bidrar till din totala avslappning och välbefinnande.

Friskvårdsbidraget kan användas på NBE Ryggmassage

Det bästa av allt är att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för massage hos oss på Helheten. Med regelbundna massagebehandlingar kan du lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen och minska stressnivåerna i din vardag.

Boka NBE Ryggmassage på Helheten

Så varför vänta? Boka din NBE ryggmassage behandling på Helheten idag och ta det första steget mot bättre hälsa och välbefinnande. Vi välkomnar dig att uppleva våra högkvalitativa behandlingar i en avslappnande miljö i Hammarby Sjöstad och Gustavsberg. Se vår fullständiga prislista