Fransar & Bryn

Att färga fransar och bryn gör vi idag både på män och kvinnor i alla åldrar. När det gäller män är det vanligaste att vi plockar mellan brynen och tar bort borsthår i brynen. Blonda män kan sommartid bli lite guldiga i fransar och bryn. De vill då färga dessa i en ljusbrun nyans som ser helt naturlig ut.

Kvinnor vill ha så mörka fransar som möjligt och då används blå-svart färg. Att färga och forma brynen tycker vi är viktigt för att framhäva ögonens betydelse för ansiktets helhet. Det finns dessutom olika bruna nyanser att välja mellan, allt från ljusbrun till mörkbrun. Färgen sitter i ca. 4-6 veckor, det varierar från person till person beroende på vad fransarna utsätts för. Vi tappar ju fransar dagligen, och de utsätts även för t.ex. sol och vatten.

Lashlift

Permanent ögonfrans-uppböjning

Dina ögonfransar får en naturlig och fin uppböjning. Du kan även färga dina fransar i samband med lashlift

Fransförlängning

Just nu endast elevbehandling, Nicole sätter endast på singel fransar just nu.( Bokas endast via telefon.)

Man sätter på lösfransarna på den egna fransen och beroende på din egen mängd av fransar varierar resultatet i mängd och fyllighet. Färga gärna dina egna fransar innan för bästa resultat. Tänk på att inte ha någon ögon makeup på dig när du kommer och att de inte har något fett på fransarna så att lösfransarna fäster bättre.