Fransar & Bryn

Att färga fransar och bryn ger en fin inramning till ditt ansikte. Färgning gör vi idag både på män och kvinnor i alla åldrar. När det gäller män är det vanligaste att vi plockar mellan brynen. Blonda män kan sommartid bli lite guldiga i fransar och bryn. De vill då färga dessa i en ljusbrun nyans som ser helt naturlig ut.

Kvinnor vill ha så mörka fransar som möjligt och då används blå-svart färg. Att färga och forma brynen tycker vi är viktigt för att framhäva ögonens betydelse för ansiktets helhet. Det finns dessutom olika bruna nyanser att välja mellan, allt från ljusbrun till mörkbrun. Färgen sitter i ca. 4-6 veckor, det varierar från person till person beroende på vad fransarna utsätts för. Vi tappar ju fransar dagligen, och de utsätts även för t.ex. sol och vatten.

Lashlift

Med Permanent frans-uppböjning öppnas ögat upp och man får en piggare blick och fransarna ser betydligt längre ut.

Dina ögonfransar får en naturlig och fin uppböjning. Vi rekommenderar även att du färgar dina fransar i samband med din Lashlift.

Att tänka på efter behandlingen:

Undvik all form av mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Olja och värme kan förstöra effekten av permanenten.