Hårborttagning i ansikte

Om du önskar effektiva metoder för hårborttagning i ansikte hjälper vi dig genom två beprövade metoder: Vaxning i ansiktet och Diatermi.

Vaxning i Ansiktet

Effektiv lösning för hårborttagning i ansikte

Generande hårväxt i ansiktet är ett vanligt problem som många lider av. För att ta bort detta använder många den enklaste metoden: vaxning. Denna metod är relativt smärtfri och ger inte upphov till grövre hårväxt, utan tröttar ut hårsäckarna och resulterar i glesare hårväxt. Vanligtvis fokuserar man på att vaxa överläppen och hakan, men det är även vanligt att man önskar bli av med hår på kinder, vid tinningarna, på halsen, i näsan och mellan ögonbrynen.

Fördelar med vaxning i ansiktet

För det första, vaxning är effektivt för hårborttagning i ansikte. Dessutom ger vaxning långvariga resultat, vilket innebär att man inte behöver göra behandlingen lika ofta som med andra metoder för hårborttagning. Därav är vaxning i ansiktet den optimala lösningen för att effektivt och smärtfritt bli av med generande hårväxt.

Diatermi – permanent hårborttagning i ansiktet

Diatermi är den mest effektiva metoden för permanent hårborttagning i ansiktet. Metoden innebär att man använder en mycket tunn nål för att bränna sönder hårsäcken med ström. Även om detta kan vara smärtsamt och tidskrävande, är det en mycket effektiv metod. Vanligtvis används diatermi för att epilera hakan och halsen, samt enstaka hår på överläppen. Dessutom kan diatermi användas på andra delar av kroppen för permanent hårborttagning, såsom bröstvårtorna, naveln och bikinilinjen.

Fördelar med Diatermi

Diatermi erbjuder permanent hårborttagning och fungerar på i princip alla hårfärger, hudtyper och kroppsdelar. Detta gör det till ett mångsidigt alternativ för dem som söker permanent resultat. Slutligen är metoden för diatermi inte bara en effektiv lösning för ansiktet. Diatermi kan också tillämpas på andra delar av kroppen för permanent hårborttagning.

Boka din behandling för hårborttagning i ansiktet idag

Välkommen att boka din vaxning i ansiktet eller hårborttagning med diatermi på Helheten – din hårborttagningssalong i Hammarby Sjöstad och Gustavsberg. Vårt professionella och erfarna team ser fram emot att ge dig den behandling som passar dig bäst, oavsett om du föredrar vaxning eller diatermi.

Vi är medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och ser fram emot att hjälpa dig att uppnå den hårfria hud du önskar!