Kroppsbehandlingar

Helheten presenterar ett omfattande utbud av kroppsbehandlingar, inklusive SPA Massage med Enzym peeling, NBE 3000 behandling och Plasma pen med PLAXEL PLUS +. Läs vidare för mer detaljerad information om varje behandling:

SPA Massage med Enzym peeling, 45 min eller 60 min

Njut av en avslappnande kroppsmassage med Enzym peeling. Denna behandling ökar cirkulationen och lämnar huden silkeslen genom att använda en enzympeeling och en exfolierande vante. Avsluta med att smörja in huden med mjukgörande sheasmör för extra fukt.

NBE 3000 Behandling

NBE 3000 erbjuder en rad behandlingsområden för kroppen, inklusive reduktion av celluliter, bröstlyft, åtgärdande av slapp hud på områden som armar, mage, ben och stuss, behandling av hudbristningar och ärr, minskning av ytliga kärl och blåmärken, lymfdränage och reduktion av fria radikaler samt fettreducering. Före behandlingen är det viktigt att notera:

Om du är gravid, har pacemaker, lider av inre blödningar, tar blodförtunnande läkemedel, har opererats inom 72 timmar, lider av en bakteriell infektion eller har allvarliga sjukdomar och/eller allergier kan vi tyvärr inte utföra behandlingen. Vänligen informera oss om eventuell metall i din kropp, så att vi kan anpassa behandlingen därefter.

Det är även viktigt att dricka mycket vatten innan behandlingen för bästa resultat!

Plasma pen med PLAXEL PLUS +

Upplev den senaste tekniken med Plasma pen PLAXEL PLUS +. Denna innovativa penna ger förbättrade resultat med minimal risk för mörka fläckar och kortare läkningstid. Plasma behandlingen är en icke-kirurgisk metod för att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen. Här är några fördelar med behandlingen:

Omedelbar åtstramningseffekt

Behandlingen är helt ytlig och utförs utan att penetrera huden. Pennan avger en elektrostatisk impuls när den kommer i kontakt med huden, vilket skapar en syre-kvävemix och genererar en blixt av plasma ljus. Denna process öppnar mikrokanaler i huden och avdunstar överflödig vätska, vilket omedelbart stramar åt huden.

Snabb hudläkning.

Den ytliga ”skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelseprocess genom fibroblaster, vilket främjar kollagenproduktionen och hudens självläkning. Den höga temperaturen under behandlingen steriliserar såret, vilket leder till snabb läkning. En sårskorpa kan bildas och faller av naturligt när huden har läkt helt.

Boka din kroppsbehandling på Helheten

Välkommen att boka din kroppsbehandling på Helheten – Din skönhetssalong i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Ge din kropp den omsorg den förtjänar!