Manikyr och Shellac

Vi ser fram emot att ta hand om dig och dina naglar på bästa möjliga sätt!

Drömmer du om vackra och långvariga naglar?

Helheten ger dig den perfekt Manikyr och Shellac behandlingen för att du ska må bra och känna dig fin.

Vårdande Manikyr: Njutning för Dina Naglar och Händer

En vårdande manikyr tar hand om varje aspekt av dina naglar och händer. Genom att erbjuda en mjukgörande behandling, inklusive filning, formning, och polering av naglarna, samt massera in närande oljor i nagelbanden och huden, är en vårdande manikyr en total njutning för dina händer och naglar.

Shellac: Hållbarhet och Skönhet

Shellac är ett permanent lack som appliceras på dina egna naglar och håller i upp till 3 veckor. Metoden är skonsam då den inte kräver nerslipning av naglarna. Det är ett bra alternativ för sköra naglar eftersom det ger förstärkning. Shellac passar både långa och korta naglar. När det gäller shellac-behandlingen, kan du förvänta dig en hållbarhet och skönhet som varar i veckor. Den speciella formuleringen av shellac-lacket, kombinerat med användningen av en LED-lampa för att härda det, resulterar i en finish som inte bara ser fantastisk ut, utan också håller länge.

En Perfekt Kombination: Manikyr och Shellac

Kombinationen av båda behandlingarna är i själva verket det perfekta sättet att ta hand om dina naglar. Medan manikyren fokuserar på att vårda och forma naglarna, ger shellac-behandlingen en långvarig och glansig finish som håller i flera veckor.

Boka din Behandling Idag

Är du redo att ta steget mot vackra och långvariga naglar? Boka din manikyr- eller shellac-behandling idag på Helheten – skönhetssalongen som är belägen både i Hammarby Sjöstad (Sjöstaden) och Gustavsberg (Gustavsbergs Hamn). Vid eventuella frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Helheten för mer information. Se vår prislista för manikyr och Shellac