Om Helheten

Det är skönt att bara få tänka på sig själv ibland

Vi tror på helheten. När inre harmoni och yttre skönhet är i balans är det lättare att möta tillvaron och vardagen.

Man måste få unna sig lite lyx i vardagen och på Helheten handlar det bara om dig. Vare sig du vill fly din påfrestande vardag en stund, pigga upp dina trötta fötter eller återuppliva lystern i ditt ansikte. Vi är här för ditt välbefinnande och vi tar hand om hela dig. Våra mycket duktiga terapeuter arbetar alltid med människan i fokus.

Vårt breda utbud av behandlingar inom hudvård och kroppsterapi innehåller allt ifrån resultatinriktade, välgörande ansiktsbehandlingar till avkopplande massage och vårdande fotbehandlingar.

Helheten ägs och drivs av systrarna Yvonne Söderström, Beate Endl-Wikström och Margaretha Endl. Vi som jobbar på Helheten är alla diplomerade hudterapeuter och SHR anslutna.

Yvonne har dessutom mästarbrev och diplom i Dr Vodders lymfmassage. Redan 1979 öppnade Yvonne Mammsells Hudvård på Kungsholmen. Det var på Mammsells som Beate och Margaretha som startade sina karriärer inom hudvård.

Vår vision är att skapa en oas för alla människor där det är lika naturligt att besöka en massör som det är att få en ansiktsbehandling eller fotvård. På Helheten får du ett varmt mottagande och en helhetsupplevelse i en harmonisk miljö samtidigt som de erhåller en professionell behandling.

Välkommen till Helheten, din hudvårdssalong och modebutik i Hammarby sjöstad och Mörby Centrum.

 Vi som jobbar på helheten